nieuws

Geen distributie op Landtong Rozenburg

Projectontwikkeling

Het Havenbedrijf Rotterdam ziet af van het vestigen van distributieactiviteiten op de negen kilometer lange Landtong Rozenburg, een schiereiland tussen het Calandkanaal en de Nieuwe Waterweg.

Geen distributie op Landtong Rozenburg

Dat laat het Havenbedrijf weten.

De zorgen die leven onder de bewoners van Rozenburg zijn -net als een aantal andere overwegingen- in dit besluit meegenomen. Naar de toekomst toe heeft het Havenbedrijf nog steeds de ambitie, om ‘in de geest van het Masterplan uit 2003 en binnen de gestelde kaders van het Bestemmingsplan Europoort en Landtong, het beschikbare terrein op de Landtong Rozenburg te ontwikkelen’. Wanneer eerste ideeën hierover bekend zijn, wordt hierover met de direct betrokkenen in gesprek gegaan, aldus het Havenbedrijf.

Reageer op dit artikel