nieuws

JLL: Transformatieteam voor binnenstedelijke bedrijventerreinen

Projectontwikkeling Premium

Onder de naam NL Unlimited komt vastgoedadviseur JLL met een transformatieteam voor binnenstedelijke bedrijventerreinen en -gebouwen. 

JLL: Transformatieteam voor binnenstedelijke bedrijventerreinen
Binnenstedelijk bedrijventerrein Zomerhofkwartier in Rotterdam wordt ook herontwikkeld.

Binnen NL Unlimited gaat een team – samengesteld uit alle sectoren en disciplines van JLL – gebruikers en eigenaren begeleiden bij ‘nieuwe vastgoeduitdagingen’. In veel gevallen gaat het om commercieel vastgoed dat zijn oorspronkelijke functie is kwijtgeraakt. Leegstaande winkelpanden en verlaten fabrieken op oudere binnenstedelijke bedrijventerreinen worden toekomstbestendig door aan te sluiten op de wensen van nu en de …