nieuws

PingProperties legt basis herontwikkeling Enka/AkzoNobel-terrein

Projectontwikkeling Premium

PingProperties heeft de onderhandelingen afgerond met verschillende partijen voor de grootschalige binnenstedelijke gebieds(her)ontwikkeling van het voormalig Enka/AkzoNobel-terrein in Arnhem.

PingProperties legt basis herontwikkeling Enka/AkzoNobel-terrein

Het terrein waarop AkzoNobel is gehuisvest, zal door PingProperties de komende jaren worden getransformeerd tot multifunctioneel gebied. De start van de gebiedstransformatie zal in januari 2019 beginnen en is naar verwachting medio 2021 gereed. Bij de door PingProperties gesloten overeenkomst zijn bestaande huurders betrokken en nieuwkomer onderwijsinstelling Rijn IJssel. De overeenkomst omvat verschuivingen van bestaande gebruikers …