nieuws

MRP ontwikkelt huurwoningen bij Amstelstation

Projectontwikkeling

MRP Development zal 200 duurzame huurwoningen realiseren tegenover het Amstelstation. Daartoe heeft MRP op 29 augustus een ontwikkelingsovereenkomst met gemeente Amsterdam getekend.

MRP ontwikkelt huurwoningen bij Amstelstation
MRP-project bij Amstelstation

De woningen worden verdeeld over twee gebouwen. Ongeveer 80 procent is bestemd voor het middeldure huursegment en 20 procent in het duurdere huursegment. In de plint en kelder zijn maatschappelijke en commerciële voorzieningen gepland zoals een supermarkt en horeca. Het project heeft ook een bijzonder waterbergingsconcept. De oplevering is in 2022 voorzien. MRP werkt hierbij nauw samen met Fakton Capital en Venhoeven CS. MRP won in juni nog een grote woningtender in Utrecht.

Reageer op dit artikel