nieuws

Niet AH maar Jumbo naar centrumplan Berghem

Projectontwikkeling

Niet AH maar Jumbo naar centrumplan Berghem
Oudere artist impression van Centrumplan Berghem met de naam van Albert Heijn nog op de gevel

Jumbo wordt huurder van nieuwbouwproject ‘winkelwand fase 1a’ in Berghem. Dat meldt Rialto Vastgoedontwikkeling.

Eerder had de ontwikkelaar Gerrit van Noort Holding gestrikt, exploitant van de plaatselijke Albert Heijn. Na een zakelijk geschil zijn Rialto en Gerrit van Noort uit elkaar gegaan. Jumbo heeft getekend voor 2.476 m2, waarvan 2.379 m2 winkelruimte en 147 m2 inpandige expeditieruimte.

Centrumplan Berghem is een initiatief van de gemeente Oss. Het winkelcentrum wordt herontwikkeld en uitgebreid. Hierdoor is concentratie en groei van de winkelvoorzieningen mogelijk. Berghem is de afgelopen jaren gegroeid naar ruim tienduizend inwoners. Het winkelcentrum is niet mee gegroeid.

Reageer op dit artikel