nieuws

Aedifica ontwikkelt woonzorgcomplex Nijverdal

Projectontwikkeling

Aedifica ontwikkelt woonzorgcomplex Nijverdal
Woonzorgcentrum Aedifica in Nijverdal

Wonen bij September heeft een 20-jarige huurovereenkomst gesloten met Aedifica Nederland voor een nog te realiseren woonzorggebouw met twintig appartementen in het Overijsselse Nijverdal.

Dat meldt Aedifica op zijn website. Het gebouw wordt ontwikkeld door Thuismakers, dat een realisatieovereenkomst heeft gesloten met Aedifica. De contractwaarde hiervan is 4 miljoen euro, aldus Aedifica. De te ontwikkelen woonzorglocatie is gelegen aan de Salomonsonstraat 51. Het project zal naar verwachting eind 2018/ begin 2019 worden voltooid. Wonen bij September heeft zeven locaties in gebruik, verspreid over heel Nederland. Het komende jaar worden er meerdere nieuwe locaties in ontwikkeling genomen. Daarnaast is de organisatie actief op zoek naar extra nieuwe locaties in Nederland.

Met het sluiten van de overeenkomst met Aedifica, Belgische Real Estate Investment Trust (REIT ), heeft Wonen bij September een nieuwe samenwerkingspartner toegevoegd om deze ambitie te verwezenlijken. Wonen bij September is ontstaan uit de behoefte dat er meer kwaliteit geleverd moet worden met meer liefde en warmte in het dagelijks leven van ouderen met geheugenproblemen. De locaties zijn kleinschalige woonhuizen waar mensen alle benodigde ondersteuning krijgen.

CBRE adviseerde Wonen bij September bij deze transactie. Dudok bouw en vastgoedrecht heeft Wonen bij September juridisch bijgestaan. Aedifica is tijdens deze transactie op juridisch gebied begeleid door Stibbe.

Reageer op dit artikel