nieuws

Janssen de Jong levert 57 huurwoningen op

Projectontwikkeling

Janssen de Jong levert 57 huurwoningen op

Afgelopen week heeft Janssen de Jong 57 huurwoningen opgeleverd aan Woningcorporatie WonenBreburg. Het betreft huurwoningen in het herstructureringsproject Rosmolen 2 te Tilburg.

In totaal zijn er in 2 fasen 159 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in het nieuwe Rosmolen. De laatste fase biedt ruimte aan 57 huurwoningen en 24 koopwoningen en is een samenwerking tussen WonenBreburg en Janssen de Jong. Janssen de Jong Projectontwikkeling en Janssen de Jong Bouw Zuid hebben gezamenlijk de verdere ontwikkeling en realisatie van de 81 woningen in Rosmolen fase 2 opgepakt. De koopwoningen zijn door Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkeld en verkocht. Deze worden in de eerste helft van 2018 opgeleverd. Daarmee is de totale herstructurering van de wijk Rosmolen in Tilburg afgerond.

Alle woningen in Rosmolen zijn ontworpen door KAW en Bedaux de Brouwer Architecten in een vergaande samenwerking en zijn geïnspireerd op de architectuur van de oude woningen met een bijzondere detaillering. De woningen zijn door Janssen de Jong Bouw Zuid gebouwd volgens het ToPlan woningconcept.

Reageer op dit artikel