nieuws

Aan de Stegge realiseert drie PostNL-centra

Projectontwikkeling

Aan de Stegge realiseert drie PostNL-centra
PostNL-sorteercentrum

Aan de Stegge Twello realiseert voor PostNL een nieuw sorteercentrum in Apeldoorn en Amsterdam en een sorteer- en distributiecentrum in Venlo.

De bouw van het sorteercentrum voor PostNL Pakketten aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn is al begonnen. In maart 2018 volgt de bouw van een sorteercentrum aan de Holterbergerweg in Amsterdam. Het bouwbedrijf streeft voor beide vestigingen naar een BREEAM Outstanding-certificering dankzij duurzaam materiaalgebruik, gebruik van led-verlichting en zonnepanelen.

Het ontwerp van de sorteercentra is tot stand gekomen in samenwerking met Van Ede Architecten uit Ede en Bartels Ingenieursbureau uit Apeldoorn. Het betreft de negende en tiende vestiging die Aan de Stegge Twello voor PostNL Pakketten realiseert. Het sorteer- en distributiecentrum in Apeldoorn omvat 485 m2 kantoor en 6.158 m2 sorteer- en distributieruimte. Het zal op 27 juli 2018 worden opgeleverd.

De locatie in Amsterdam omvat 485 m2 kantoor en 5.785 m2 sorteer- en distributiecentrum. De oplevering is op 19 oktober 2018. Aan de Stegge Twello en PostNL Real Estate hebben ook een overeenkomst getekend voor de realisatie van een sorteer- en distributiecentrum aan de Popeweg in Venlo. De bouw zal starten in januari en de oplevering staat gepland op 28 september 2018. PostNL neemt de panden voor zover bekend in eigen portefeuille.

Reageer op dit artikel