nieuws

Oplevering appartementen in klooster Mariënburg

Projectontwikkeling

Oplevering appartementen in klooster Mariënburg
Woningen in oud klooster Mariënburg Den Bosch

Mariënburg Campus CV heeft het monumentale kloostercomplex in het centrum van Den Bosch getransformeerd naar een onderwijspand en 77 appartementen.

Een deel van het voormalige klooster aan St. Janssingel 92 is al omgevormd naar huisvesting voor de universitaire opleiding JADS (Jheronimus Academy of Data Science). Gapph laat weten dat de 77 appartementen nu ook bijna zijn gerealiseerd. De appartementen worden komende weken gefaseerd opgeleverd. Inmiddels hebben de eerste bewoners hun woning reeds betrokken.

De hoofddoelgroep van de Mariënburg Campus zijn JADS-studenten. De gestoffeerde en gemeubileerde appartementen in dit monumentale complex worden aangeboden vanaf 813 euro per maand. Dit betreft een all-in prijs, inclusief het verbruik van de nutsvoorzieningen en services. In veel gevallen is het mogelijk om huurtoeslag te ontvangen tot een maximum bedrag van 333 euro per maand.

‘Uit cijfers blijkt dat er op dit moment veel vraag is naar dit type appartementen in deze prijsklasse in Den Bosch. Op deze manier spelen we in op de behoefte van de markt’, stelt Jurrian Lucas, Bestuurder Mariënburg Campus CV.

Reageer op dit artikel