nieuws

Eerste paal dc Thomsen Select Schiphol

Projectontwikkeling

Eerste paal dc Thomsen Select Schiphol

Montea en Durfort Vastgoed zijn op een kavel van bijna 1,5 hectare gestart met de bouw van een logistiek centrum op Schiphol Logistics Park, deelgebied West-Noordzijde.

Aannemer Aan de Stegge verwacht het bedrijfspand  in april 2018 op te leveren.

Het logistiek centrum zal bestaan uit 4.500 m² opslagruimte en twee kantoorunits van totaal 900 m2. Thomsen Select is de eerste huurder, een onderneming gericht op groupage en transport van luchtvracht. Dit bedrijf zal haar vestiging in De Hoek/Hoofddorp verruilen voor de nieuwe vestiging. Het nieuwe onderkomen van Thomsen Select biedt plaats aan 25 medewerkers en 20 vrachtwagens. Thomson Select zal de helft van het pand huren voor een vaste periode van tien jaar. De overige 50 procent en de afzonderlijke truckparking van 3.000 m2 zullen op de huurmarkt worden aangeboden.

Industrial Real Estate Partners adviseerde Durfort en Montea bij de totstandkoming van de samenwerking van deze ontwikkeling. BT Makelaars treedt op als verhurende makelaar voor Durfort.

Schiphol Logistics Park is een hoogwaardig logistiek bedrijventerrein ten zuiden van Schiphol en een ontwikkeling van regionale gebiedsontwikkelaar SADC, Schiphol Real Estate en KLM.

Reageer op dit artikel