nieuws

Spaans Meliá Hotels naar Twin Towers Zuidas

Projectontwikkeling

Spaans Meliá Hotels naar Twin Towers Zuidas
Two Amsterdam op Zuidas

In de voormalige Twin Towers aan de Zuidas komt een Innside By Meliá Hotel met 328 hotelkamers. Eigenaar Commerz Real en ontwikkelaar Provast hebben hiertoe een huurcontract met Meliá Hotels gesloten.

Dat bericht Commerz Real. Vorig jaar oktober maakte de Duitse belegger al bekend dat Provast de voormalige kantoortorens van AkzoNobel en Stibbe aan de Strawinskylaan zal transformeren naar een multifunctioneel complex. Onder de naam 2 Amsterdam worden de torens herontwikkeld naar 20.000 m2 kantoorruimte, een hotel, gourmet restaurant en 376 ondergrondse parkeerplaatsen. De torens worden met elkaar verbonden door een groene corridor.

Meliá Hotels is een Spaanse hotelketen. De vestiging op de Zuidas wordt het eerste Nederlandse hotel van de keten. Behalve de hotelruimte komt er op de 21e verdieping een skybar die open is voor het publiek. Provast begint in het eerste kwartaal van 2018 met de verbouwing. De oplevering volgt in 2020. JLL en Houthoff Buruma hebben Commerz Real bij deze verhuurtransactie geadviseerd.

Reageer op dit artikel