nieuws

Camelot Campus Delft opgeleverd

Projectontwikkeling

De 289 studentenwoningen in Camelot Campus 015 in Delft zijn op 1 augustus opgeleverd. De woningen zijn het resultaat van een transformatie van een voormalig TNO-pand, direct naast de Technische Universiteit.

Camelot Campus Delft opgeleverd
Camelot Campus Delft

Alle appartementen zijn gereserveerd. De vraag naar woningen in Delft overstijgt al jaren het aanbod. Zeker tot in 2040 krijgt de stad te maken met een groeiende druk op de studentenwoningmarkt. Camelot Europe is op deze vraag ingesprongen met de aanschaf van het voormalige TNO-kantoorpand. Het kantoorpand is omgebouwd naar 289 gestoffeerde en gemeubileerde studio’s, passend binnen de Camelot Campus-formule. Naast zelfstandige studio’s zijn er over alle verdiepingen algemene ruimtes gecreëerd. Zo is er een terras over het water, een tv-kamer, een bibliotheek, een game room, een wassalon en een professionele keuken.

Camelot was oorspronkelijk een leegstandsbeheerder. Nu ontwikkelt en transformeert het bedrijf vastgoed. De bedoeling is binnen vijf jaar een Camelot Campus-project te hebben in tenminste de vijfentwintig grootste steden van Nederland. Op dit moment zijn er al vergelijkbare studentenprojecten in Amsterdam, Breda, Leiden, Arnhem, Eindhoven en nu dus ook in Delft.

Reageer op dit artikel