nieuws

Nieuwbouw voor Van Oers in Dinteloord

Projectontwikkeling

Bouwonderneming Stout heeft de opdracht verworven voor de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw voor Van Oers United. De nieuwbouw van 13.650 m2 wordt gerealiseerd in de Agro & Foodcluster van bedrijventerrein Nieuw Prinsenland in Dinteloord.

Nieuwbouw voor Van Oers in Dinteloord
Nieuwbouw Van Oers in Dinteloord

De nieuwbouw in Dinteloord zal bestaan uit een distributiegebouw van 11.000 m2, een fustopslag van 1.350 m2 en een kantoor van 1.300 m2. In augustus wordt gestart met het bouwrijp maken van het bouwterrein, waarna in november de bouw van de nieuwe huisvesting begint. De verwachte bouwtijd bedraagt ongeveer acht maanden. Van Oers United is leverancier en producent van verse groenten en al decennia actief op de Europese markt en daarbuiten.

Van Oers heeft bij de nieuwbouw gekozen voor duurzaamheid. Het gebouw wordt gecertificeerd in de Breeam-NL-categorie Outstanding. Bouwonderneming Stout is een middelgroot bouwbedrijf uit Hardinxveld-Giessendam. De oorsprong van Stout ligt in de utiliteitsbouw, maar het bedrijf is ook actief in de woningmarkt en de zorg- en onderwijssector.

Reageer op dit artikel