nieuws

Wisse Stenchlak keert terug bij Heyday

Loopbaan

Wisse Stenchlak treedt per 1 januari 2020 als directeur Real Estate Services & Development bij vastgoed- en facility manager Heyday.

Wisse Stenchlak keert terug bij Heyday
Wisse Stenchlak

Met zijn aanstelling geeft Heyday een impuls aan haar ambitie ten aanzien van serviceconcepten in de vastgoedmarkt. Het bedrijf werkt momenteel met meerdere vastgoedpartijen samen aan vernieuwende serviceconcepten die in de ontwikkeling van vastgoed zijn opgenomen.  In de ontwikkeling van (nieuw) vastgoed heeft de trend van mixed use omgevingen een enorme vlucht genomen, een omgeving waarbinnen wonen, werken en recreëren samenkomen. Dit vraagt volgens Heyday om specialistische kennis ten aanzien van de services die bijdragen in onder meer functionaliteit en beleving.

Aanjager innovatie

Heyday biedt de vastgoedpartners in aansluiting hierop het serviceconcept Exponential Life.  Stenchlak stond bij aan de basis van dit concept en gaat dat in zijn nieuwe rol verder uitbouwen in een verregaande samenwerking met diverse vastgoedpartijen. Daarnaast zal hij als aanjager van innovatie in meer algemene zin verantwoordelijkheid nemen.

Oude Nest

Voor Stenchlak betekent zijn aanstelling een terugkeer op het oude nest. Nadat hij eerder al geruime tijd voor Heyday werkte, leverde Stenchlak de afgelopen periode als zelfstandig ondernemer zijn bijdrage aan diverse vastgoedprojecten.

Reageer op dit artikel