nieuws

René Buck ceo van het jaar

Loopbaan

René Buck ceo van het jaar
René Buck

René Buck, ceo en oprichter van de wereldwijde consultancyfirma Buck Consultants International, is uitgeroepen tot beste ceo van het jaar in de management adviessector door zakenblad Business Worldwide Magazine.

De BWM CEO Awards zijn bestemd voor de meest gerespecteerde directeuren van  de wereld, die verkozen worden  in allerlei verschillende sectoren. In tegenstelling tot de meeste prijzen die zich richten op het succes van de onderneming, zetten deze awards ceo’s en directieleden in het zonnetje.

Buck richtte BCI op in 1985 in Nijmegen nadat hij net was afgestudeerd in economische geografie en stedelijke planologie. Zijn onderneming telt inmiddels een groot aantal buitenlandse vestigingen, waaronder in  Londen, Frankfurt, Singapore, Shanghai, Atlanta, Los Angelos en Bay Area bij San Francisco. Zijn bedrijf  onderzoekt, adviseert, implementeert en voert projectmanagement uit met betrekking tot  economie, infrastructuur, locatiekeuze, goederenvervoer, en logistiek en vastgoed. Tot de klanten behoren onder andere Allen & Overy, Cisco, Ikea, Johnson & Johnson, Samsung, Unilever en UBS.

Buck, al vele jaren columnist bij Vastgoedmarkt, toonde zich zeer verheugd met de award. ‘Wij zijn vooral  trots dat onze cliënten ons beschouwen als een managementconsultancy firma die handzame adviezen geeft die direct te implementeren zijn. Dit is een mooie opsteker.’

Eerder dit jaar verkoos het zakenblad Forbes BCI tot een van de beste adviesbureaus in Amerika.

Reageer op dit artikel