Pim Hervij naar Compact Real Estate Services

Pim Hervij naar Compact Real Estate Services
Pim Hervij

Pim Hervij (1973) is per 1 februari 2019 in dienst getreden bij Compact Real Estate Services te Hilversum als property manager.

Hervij was eerder werkzaam bij Verwey Vastgoed als vastgoedmanager. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij Bilfinger Real Estate (nu: Apleona). Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring in het property management.

Compact Real Estate Services biedt vastgoedmanagementdiensten voor vermogende particulieren, pensioenfondsen, institutionele beleggers en particuliere vastgoedfondsen. De vastgoedportefeuille bestaat uit commercieel en residentieel vastgoed met een landelijke spreiding.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.