nieuws

Cushman benoemt vier nieuwe medewerkers

Loopbaan

Cushman & Wakefield heeft vier nieuwe adviseurs benoemd in het gespecialiseerde team voor industrieel vastgoed. Het betreft Derek Verlee (42), Emile van Doorn (30), Bart Spronk (28) en Jard Rakers (29).

Cushman benoemt vier nieuwe medewerkers
Derek Verlee

Derek Verlee, afkomstig van Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, heeft ruim veertien jaar ervaring in de bedrijfsmakelaardij en zal zich als specialist bedrijfsruimte vooral richten op de vastgoedmarkt in Gelderland. Als senior consultant Industrial zal hij actief zijn vanuit het Cushman & Wakefield-kantoor in Arnhem.

Emile van Doorn, heeft acht jaar werkervaring, waarvan drie jaar in de bedrijfsmakelaardij bij P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars in Amsterdam. Van Doorn gaat transacties voor gebruikers en verhuurders van industrieel vastgoed begeleiden vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Bart Spronk is afkomstig van Merin, waar hij meer dan vier jaar werkzaam was als onder andere Client Relationship Manager op de vastgoedmarkt voor kantoren en bedrijfsruimten. Spronk is benoemd tot consultant in het team Industrieel Vastgoed en werkt vanuit kantoor Rotterdam. Naar verwachting rondt hij zijn MSRE-studie aan de Amsterdam School of Real Estate binnenkort af.

Jard Rakers rondde zijn afstudeerstage voor zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan Hogeschool Saxion in Enschede af bij Cushman & Wakefield en is aansluitend aangesteld om de service line Industrial commercieel te ondersteunen.

Reageer op dit artikel