Klinge naar Healthcare Fund van Bouwinvest

Klinge naar Healthcare Fund van Bouwinvest
Jos Klinge

Jos Klinge start per 1 oktober als acquisiteur voor het Healthcare Fund van Bouwinvest. Bouwinvest verwacht tot 2020 te groeien naar 13,5 miljard euro beheerd vermogen.

Een deel van deze groei komt van het Healthcare Fund. De doelstelling van het fonds is om te groeien naar 500 miljoen euro in 2020. Jos Klinge komt in het team van Erwin Drenth, Director Dutch Healthcare Investments. Met de komst van Klinge kan het zorgvastgoedteam meer projecten selecteren, beoordelen en aankopen die passen binnen de strategie van het fonds. Klinge heeft zestien jaar ervaring in de vastgoedbranche.

Hij werkte onder andere bij Primevest Capital Partners, Bouwfonds Investment Management, Q-Park en Lidl en heeft kennis van acquisitie- en assetmanagement, portefeuillebeheer en due diligence-trajecten. Het aankoopbeleid van het Healthcare Fund richt zich onder andere op het investeren in huisvesting voor langdurige zorg met de nadruk op (extramuraal) verzorgd wonen, intramurale (zware) zorg voor ouderen en gehandicapten en zorgcentra.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.