nieuws

Friso Sijbertsma maakt overstap bij CBRE

Loopbaan

Friso Sijbertsma (42) heeft bij internationaal vastgoedadviseur CBRE de overstap gemaakt naar het Leasing team Advisory & Transactions.

Friso Sijbertsma maakt overstap bij CBRE
Friso Sijbertsma

In de functie van director Retail richt Sijbertsma zich op verhuur. Hij geeft samen met Bjørn Brink sturing aan verschillende projecten en integraal werkende teams van specialisten. Bjørn Brink is binnen het team verantwoordelijk voor aanhuur van retailvastgoed.

Sijbertsma heeft ruim 15 jaar ervaring in de retailvastgoedmarkt, waar hij werkzaam is geweest op het gebied van portefeuille-, asset- en propertymanagement. Hij vervulde er de afgelopen vijf jaar de functie van associate director Shopping Centre Management. In de periode daarvoor werkte hij onder andere als operating manager bij Unibail-Rodamco en als afdelingshoofd Winkelcentrummanagement voor Grontmij Vastgoedmanagement.

Sijbertsma’s werkervaring volgt op zijn studies aan de Technische Universiteit Eindhoven Faculteit Bouwkunde en Amsterdam School of Real Estate, waar hij zijn Master Real Estate (MRE) behaalde in 2011.

Reageer op dit artikel