nieuws

Monique Tetteroo naar Bouwinvest Healthcare Fund

Loopbaan

Monique Tetteroo start per 1 februari 2018 als acquisiteur voor het Healthcare Fund van Bouwinvest.

Monique Tetteroo naar Bouwinvest Healthcare Fund
Monique Tetteroo

De doelstelling van het fonds is om te groeien naar 500 miljoen euro in 2020. Met de komst van Tetteroo kan het zorgvastgoedteam meer projecten beoordelen, selecteren en aankopen die passen binnen de strategie van het fonds.

Tetteroo heeft 18 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Zij werkte onder andere bij Annexum, Dynamis, Janssen de Jong Projectontwikkeling, Vesteda en Mitros en vergaarde kennis van onder andere assetmanagement, portefeuillebeheer en alle fasen van het ontwikkeltraject.

Het aankoopbeleid van het Healthcare Fund richt zich onder andere op het investeren in huisvesting voor langdurige zorg met de nadruk op extramuraal Verzorgd Wonen en intramurale zorg  voor ouderen en gehandicapten.

Tetteroo komt in het team van Erwin Drenth.

Reageer op dit artikel