nieuws

Eric van Dyck terug bij Cushman & Wakefield

Loopbaan

Eric van Dyck terug bij Cushman & Wakefield
Eric van Dyck

Eric van Dyck keert terug bij Cushman & Wakefield om de groei te ondersteunen binnen de regio Emea (Europa, Midden-Oosten, Afrika).

Van Dyck komt van Redevco. Daar begon hij in 2010 als chief operations officer en werd hij later chief investment officer. Vóór zijn komst naar Redevco werkt hij 27 jaar bij Cushman & Wakefield als managing partner van de Belgische organisatie en bestuurslid. Van Dyck begint bij Cushman & Wakfeield op 12 februari en blijft als niet uitvoerend bestuurslid verbonden aan Leasinvest.

Van Dyck zal Jan-Willem Bastijn, hoofd Emea Capital Markets, ondersteunen bij de verdere groei en uitbreiding van Cushman & Wakefields’ vastgoedbeleggingsactiviteiten. In deze rol zal hij de belangrijkste klanten in de regio actief ondersteunen en zich richten op het volgen van internationale kapitaalstromen. Ook zal hij nauw samenwerken met Michael Rodda, hoofd Emea Retail Capital Markets, Stephen Screene, coo Emea Capital Markets en Paul Boursican, head of business space Emea Capital Markets. Zijn vestigingsplaats is Londen.

Jan-Willem Bastijn, hoofd Emea Capital Markets: ‘Eric heeft een uitstekende reputatie en is een aanwinst voor ons bedrijf. We zijn heel blij dat hij weer terugkomt naar Cushman & Wakefield. Onze organisatie is de afgelopen zeven jaar wel aanzienlijk groter geworden maar onze focus op resultaat en het bieden van inzicht is onveranderd.’

Eric van Dyck, chairman Emea Capital Markets: ‘Na zeven jaar aan opdrachtgeverskant te hebben gewerkt keer ik terug met directe kennis en ervaring als belegger. Ik weet dat in deze snel veranderende markt het uiteindelijk gaat om producten, klanten en kapitaalstromen en dat adviseurs alleen relevant zijn als ze dit met elkaar weten te verbinden in een optimale dienstverlening.’

Het team Emea Capital Markets van Cushman & Wakefield heeft 380 medewerkers. De afgelopen 24 maanden waren ze betrokken bij vastgoedbeleggingstransacties met een totaal van meer dan 64 miljard dollar.

Reageer op dit artikel