nieuws

Chang van Cushman naar Colliers

Loopbaan

Chang van Cushman naar Colliers
Michel Chang

Michel Chang (47) start op 20 februari als director Asset Services bij vastgoedadviseur Colliers International. In deze functie gaat hij leiding geven aan het Asset Services team in Nederland.

Zijn commerciële focus ligt op het verder versterken van de Property Management-activiteiten van kantoren. Hij is daarnaast verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van diensten aan opdrachtgevers. Chang heeft meer dan twintig jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij werkte de afgelopen vijftien jaar bij Cushman & Wakefield en was daar de laatste negen jaar verantwoordelijk voor het Nederlandse Asset Services-team.

Dirk Bakker, ceo van Colliers International Nederland, is zeer blij met zijn komst van Michel. ‘Hij is een manager met visie die denkt vanuit de opdrachtgever en hun uitdagingen. Zijn enorme ervaring is een goede aanvulling op ons team.’

Reageer op dit artikel