nieuws

Bouwinvest versterkt acquisitieteam woningfonds

Loopbaan

Bouwinvest versterkt acquisitieteam woningfonds
Christian Schouten (links) en Casper Hulsman

Bouwinvest heeft het acquisitieteam van zijn woningfonds versterkt en herschikt om het doel te halen van 600 miljoen euro aan aankopen tot 2020.

Voor de nieuwe acquisities kijkt Bouwinvest vooral naar stedelijke gebieden, zoals de Holland Metropole, de Brabantse stedenrij en de regio’s Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Het Bouwinvest Residential Fund richt zich op duurzame vrijesectorhuurwoningen in het midden- en duurdere segment voor een brede doelgroep.

Christian Schouten is benoemd tot teamcoördinator Acquisition Residential. Hij werkt al een aantal jaar in het team en zal in deze nieuwe functie het acquisitieteam van het Bouwinvest Residential Fund aansturen. Hij is ook verantwoordelijk voor de acquisitiedoelen in Amsterdam, Utrecht en Oost-Nederland.

Casper Hulsman is de nieuwste aanwinst in het team. In de functie van acquisition manager Residential moet hij ervoor zorgen dat het woningfonds de groeidoelstellingen in Den Haag, Leiden en het westen van Noord-Holland haalt. Hulsman stroomt door binnen Bouwinvest, waar hij ruim 10 jaar werkzaam was als ontwikkelmanager. Eerder werkte hij in vergelijkbare functies bij AM en Kristal.

Het team bestaat verder uit Hielke Bokma (verantwoordelijk voor Rotterdam, Delft en de Brabantse stedenrij) en de commercial assistents Remco Winia en Maurits Jongebreur.

Reageer op dit artikel