nieuws

Nicole Maarsen in IVBN-bestuur

Loopbaan

Nicole Maarsen in IVBN-bestuur
Nicole Maarsen

Nicole Maarsen is met ingang van 1 januari 2018 benoemd in het bestuur van IVBN. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuille Winkels.

Maarsen is sinds 15 mei 2017 directeur vastgoedbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Ze werkte vijf jaar bij ING Real Estate Development en bij ING Real Estate Finance, om in 2004 over te stappen naar het familiebedrijf Maarsen Groep. Daar was zij als mededirecteur verantwoordelijk voor de projectontwikkeling. In die tijd was Maarsen ook bestuurslid van de Neprom. In 2013 verliet ze Maarsen Groep en werd adviseur bij HAL Investments en later bij Round Hill Capital.

IVBN maakte medio december bekend de voorgestane aanpak van de Retailagenda niet meer te kunnen steunen. IVBN ziet geen goed perspectief meer op een succesvol vervolg, in het bijzonder niet op het thema van de flexibilisering van de huurmarkt. Nicole Maarsen zal zich erop richten op de samenwerking met retailers te verbeteren en om investeringen van zowel de eigenaar als vanuit retailers te stimuleren. Dan zal er wel meer flexibiliteit op de huurmarkt moeten komen, aldus IVBN. Tegen die achtergrond gaat zij in gesprek met het ministerie van Economische Zaken en andere partijen.

Reageer op dit artikel