Bas Collard naar AKD

Bas Collard naar AKD
Bas Collard

AKD heeft Bas Collard aangetrokken als seniormedewerker voor de Bouw & Vastgoedpraktijk.

Collard (1981) gaat zich bij AKD vooral richten op de transactiepraktijk en projectontwikkeling. Hij is gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht en werkt sinds 2006 als advocaat. Collard begeleidt en adviseert stakeholders bij transacties, bouw en projectontwikkeling van vastgoedprojecten. Hierbij vertegenwoordigt hij geregeld ook de belangen van Belgische cliënten in Nederland.

Marc Wintgens, praktijkgroepvoorzitter Bouw & Vastgoed AKD: 'Wij zien een verdergaande internationalisering en de juridische vraagstukken waarmee onze cliënten te maken krijgen worden steeds complexer. Dit geldt zeker ook voor de bouw- en vastgoedpraktijk. Met de komst van Bas halen we een talentvolle vastgoedspecialist in huis die uitstekend binnen ons team past.'

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.