nieuws

Vorm-bedrijven nemen belang in BOEi

Loopbaan

Vorm-bedrijven nemen belang in BOEi
Daan van der Vorm

Next Real Estate, het vastgoedbedrijf van de Vorm-bedrijven, is per 7 december toegetreden tot aandeelhouder van BOEi. Next neemt een belang van ongeveer 11 procent in BOEi.

Namens Next zal Daan van der Vorm, directeur/eigenaar van Vorm Holding en Next Real Estate, toetreden tot de raad van commissarissen van BOEi. BOEi is een ondernemende herbestemmingsorganisatie zonder winstoogmerk die het rendement wat vrijkomt niet uitkeert aan haar aandeelhouders, maar terug investeert in bestaande en nieuwe projecten. Elke aandeelhouder draagt wezenlijk bij aan het behoud van het Nederlandse erfgoed.

Daarmee kent BOEi nu tien aandeelhouders, te weten AM, Bank Nederlandse Gemeenten, Next Real Estate, NS Stations, Oranje Fonds, Rabo Vastgoedgroep, Stichting Vrienden van BOEi, TBI, Vesteda en VolkerWessels. Next Real Estate exploiteert winkelvastgoed, horecaruimten, woningen, kantoren en maatschappelijk vastgoed. De Vorm-portefeuilles omvatten ook enkele gebouwen die wachten op herbestemming en transformatie.

Reageer op dit artikel