nieuws

Wouter Sanders verkozen tot CREM van het jaar 2017

Loopbaan

Wouter Sanders verkozen tot CREM van het jaar 2017
Winnaar Wouter Sanders tussen jury-, bestuurs- en ereleden van Creme Nederland

Met 36 procent van de stemmen is Wouter Sanders van PON Holdings op 14 november tijdens het jaarevent van Creme Nederland verkozen tot Corporate Real Estate Manager van het jaar 2017.

Sanders ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Remco Kroeze (Executive Director CBRE) op het Creme Nederland jaarevent in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum. De aanwezige leden van Creme Nederland brachten tijdens het event hun stem uit op één van de drie genomineerden.

De jury maakte in oktober de 3 genomineerden bekend . Wouter Sanders nam het in de laatste ronde op tegen Desiree Dongelmans (33 procent), manager Facilities & Real Estate bij Eneco en Pieter Truijens (31 procent), manager Vastgoedbedrijf bij de Gemeente Almere.

Wouter Sanders is de eerste kandidaat die deze award in ontvangst neemt. Vanaf 2017 zal deze award jaarlijks door Creme Nederland worden uitgereikt.

De jury bestond in 2017 uit Rob Boers (Ernst & Young), Saskia van der Avort (CGI), Hans Cijs (AkzoNobel), Jeroen Lokerse (Cushman & Wakefield), Jan-Hein Tiedema (OVG) en Remco Kroeze (CBRE).

De vereniging Creme is de afgelopen twee jaar hard gegroeid, van twintig leden naar ruim 140 leden. Lid zijn vastgoedgebruikers als Vitens, Kamer van Koophandel, APG, Thales, Friesland Campina en Ahold Delhaize.

Creme Nederland is een onafhankelijke eindgebruikersplatform voor corporate real estate managers die betrokken zijn bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau. De bij de vereniging aangesloten leden hebben in totaal ruim 37 miljoen m2 vastgoed in Nederland in gebruik.

De vereniging is op zoek naar een voorzitter omdat de voorzitter Wout-Jan Ykema onlangs is overgestapt naar een functie waarin hij geen eindgebruiker meer vertegenwoordigd.

Reageer op dit artikel