nieuws

Welk toptalent volgt Frank Verwoerd op?

Loopbaan

Welk toptalent volgt Frank Verwoerd op?

‘Jonge mensen zijn het kapitaal van een bedrijf. Het straalt af op de hele organisatie als enthousiaste medewerkers hun ideeën over het werken in de vastgoedsector uit kunnen dragen via het podium van de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.’

Dat stelt juryvoorzitter Cuno van Steenhoven. Hij roept bedrijven op hun vastgoedtalent onder de 37 jaar op te geven voor de Funda In Business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar werkervaring beschikken. De winnaar ontvangt naast een award een opleidingscheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Volgens Van Steenhoven spreidde Frank Verwoerd, de winnaar van de editie 2017, een grote breedte in zijn kennis over de vastgoedmarkt ten toon met duidelijke standpunten. Verwoerd, hoofd Research bij Dynamis, neemt dit jaar in de jury het stokje over van Jessi Wagenaar, de winnares van vorig jaar. De prijs heette toen nog de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award, maar met ingang van editie 2018 verbindt het online platform funda in business zich als nieuwe sponsor aan de spraakmakende prijs.

Buiten Van Steenhoven en Verwoerd bestaat de jury uit Jan Werkman, commercieel directeur van funda, en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

Steenhoven, oud directie-voorzitter van DTZ Zadelhoff, thans werkzaam vanuit zijn eigen bureau en voor de derde maal voorzitter van de YTA: ‘Vernieuwende ideeën over de rol van vastgoed bij kantoororganisaties, retail en logistiek komen vaak van jonge professionals. Veel deskundigen praten elkaar een beetje na maar zo niet de deelnemers aan de YTA, die eigen originele standpunten niet schuwen. Deelname is natuurlijk ook pure promotie voor de organisatie waar de deelnemers werken. Het is dan ook heel belangrijk dat de organisaties hun toptalent ondersteunen in deze spannende en uitdagende competitie.’

De jury nodigt organisaties uit hun grootste vastgoedtalent te nomineren voor de funda in business /Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.

De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) is academic partner van de Funda In Business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.  Sinds 2014 reikt de ASRE een waarde cheque uit aan de winnaar van deze Talent Award om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière

Voordragen voor de elfde editie van deze jaarlijkse prijs doe je via het aanmeldingsformulier op de site.

Reageer op dit artikel