nieuws

Vivianne van Liebergen naar Bureau Stedelijke Planning

Loopbaan

Vivianne van Liebergen naar Bureau Stedelijke Planning

Vivianne van Liebergen (28) is als projectmanager in dienst getreden bij Bureau Stedelijke Planning. Zij gaat zich met name richten op stedelijke ontwikkeling en gebiedsontwikkeling.

Van Liebergen was de afgelopen drie jaar werkzaam bij Savills, waarvan acht maanden vanuit hun kantoor in Madrid. Als vastgoedconsultant hield zij zich met name bezig met het waarderen van commercieel vastgoed. Zij behaalde haar Master Planologie aan de Universiteit Utrecht.

Bureau Stedelijke Planning verricht al twintig jaar marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Daarnaast levert het bureau project- en procesmanagers op het gebied van de stedelijke ontwikkeling.

Reageer op dit artikel