nieuws

Noyen naar Brickstone Retail

Loopbaan

Noyen naar Brickstone Retail
Ralph Noyen

Ralph Noyen is per 1 september 2017 toegetreden als partner van Brickstone Retail. Noyen werkte bij Cushman & Wakefield en was daar partner.

Bij Cushman & Wakefield was Noyen sinds 2007 actief op de afdeling Capital Markets. Hij legde zich toe op transacties met private-equitypartijen en institutionele en particuliere beleggers. Zijn loopbaan begon in 2005 bij Troostwijk Makelaars op de afdeling Beleggingen. De afgelopen 10 jaar deed hij veel ervaring op met de aan- en verkoop van winkelportefeuilles, winkelcentra en supermarkten in heel Nederland.

Brickstone Retail is in 2009 opgericht door François Mulkens en Derrick Das, voormalige winkelmakelaars van Cushman & Wakefield, en Feiko Witteveen, afkomstig van Savills. Frank Elferink, ook voormalig-oud partner bij Cushman & Wakefield Capital Markets, sloot zich in 2014 aan bij Brickstone Retail.

‘Wij hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. De komst van Frank Elferink gaf een boost aan de groei. En nu, met de komst van Ralph Noyen, hebben we een volwaardig beleggingsteam met meer dan 25 jaar vastgoedervaring’, zegt Mulkens.

‘Met deze overstap naar een kleinere organisatie zal ik me weer meer inhoudelijk kunnen bezighouden met de transacties, opdrachtgevers kunnen voorzien van advies op maat en cliënten kunnen attenderen op kansen in de markt’, zegt Noyen.

Reageer op dit artikel