nieuws

Monique de Ruiter manager Leasing bij Apleona GVA

Loopbaan

Monique de Ruiter manager Leasing bij Apleona GVA

Apleona GVA heeft Monique de Ruiter benoemd tot manager Leasing voor de retailportefeuille. Leasing is binnen retail een zelfstandige afdeling winkelmakelaardij die zich richt op de aan- en verhuur van binnenstedelijk vastgoed en vastgoed in (wijk)winkelcentra.

Monique de Ruiter was sinds 2016 binnen Apleona GVA werkzaam als manager Accountteam Retail. Hiervoor was zij bij Action actief als Real Estate & Acquisition manager. Ook was zij zes jaar lang senior commercieel projectleider bij WPM Planontwikkeling.

Apleona GVA  voert het management uit voor zo’n drie miljoen m2 aan commercieel vastgoed, zoals winkelcentra, winkel-, kantoor- en bedrijfspanden. Apleona GVA maakt onderdeel uit van de Apleona groep in Duitsland. In het boekjaar 2016 heeft Apleona een omzet van ongeveer 2 miljard euro gerealiseerd met ongeveer 22.000 medewerkers.

Reageer op dit artikel