nieuws

Vastgoed Regatta voor goede doel

Loopbaan

Op initiatief van Appelhoven vastgoedadviseurs en BNP Paribas Real Estate vindt op donderdag 14 september 2017 de zesde editie van de Vastgoed Regatta plaats.

Vastgoed Regatta voor goede doel
Vastgoed Regatta 2016

Een recordaantal van 43 lemsteraken bemand met werknemers en relaties van diverse professionele vastgoedbedrijven verschijnt dit jaar aan de start. Er zullen die dag twee spectaculaire wedstrijden gezeild worden, die vanaf de kade voor Art Hotel Spaander in Volendam goed te zien zullen zijn. Rond 16.00 uur meren de aken weer aan in de haven voor de borrel en het diner.

Het evenement wordt dit jaar gesponsord door Magic Marine. Door het recordaantal inschrijvingen en een positieve begroting kan in totaal 25.000 euro gedoneerd worden aan diverse goede doelen. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website www.vastgoed-regatta.nl.

Reageer op dit artikel