nieuws

Liselot Dalenoord naar Equity Estate

Loopbaan

Equity Estate heeft Liselot Dalenoord (42) benoemd tot deal- en asset-manager. Dalenoord is afkomstig van Greystar waar zij werkte als development-manager.

Liselot Dalenoord naar Equity Estate
Liselot Dalenoord

Bij Equity Estate gaat zij zich bezighouden met transactie-management en asset-management ten behoeve van de uitbreiding van de portefeuilles van joint venture-partners van Equity Estate. Dalenoord heeft meer dan vijftien jaar vastgoedervaring. Tussen 2006 en eind 2015 werkte zij in diverse functies bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waarvan negen jaar als Acquisition Manager/Project Developer Residential.

Dalenoord volgde onder andere de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde in 2011 haar Master of Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate. Nard Schuddebeurs, coo Equity Estate: ‘In binnen- en buitenland is er enorme belangstelling om te beleggen in vastgoed in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Onze portefeuille groeit nog steeds.’

‘Liselot brengt een sterk netwerk mee en enorm veel ervaring. Ze kent de vastgoedbeleggingswereld vanuit een Amerikaanse belegger maar ook vanuit een institutionele belegger. Hierdoor heeft zij een heldere visie ontwikkeld op het realiseren van beleggingsdoelstellingen en ze kent de lokale vastgoedmarkt zeer goed.’

Reageer op dit artikel