nieuws

Kraaij nieuwe selectiemanager Blauwhoed

Loopbaan

Kraaij nieuwe selectiemanager Blauwhoed
Martin Kraaij

Martin Kraaij (32) is per 4 september 2017 in dienst getreden als selectiemanager bij Blauwhoed.

Kraaij heeft Real Estate Management and Development gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Eerder werkte hij als projectcoördinator bij Draaijer+partners en als vastgoedadviseur bij Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff). Bij Blauwhoed zal hij de nieuwe functie van selectiemanager vormgeven waarmee hij de kartrekker wordt van prijsvraagteams.

‘Bouwen aan onze leefomgeving doe je niet alleen en van samenwerken krijg ik enorm veel energie. Ik ben er trots op dat ik bij Blauwhoed in teams mag gaan samenwerken aan de beste oplossingen voor de gebruikers en bewoners van de gebouwde omgeving’, aldus Kraaij.

Reageer op dit artikel