nieuws

Kok van Multi naar Meyer Bergman

Loopbaan

Kok van Multi naar Meyer Bergman
Herman Kok

Herman Kok is benoemd tot head of Research van vastgoedbelegger Meyer Bergman. Kok is afkomstig van Multi Corporation, waar hij zestien jaar heeft gewerkt.

Bij Multi deed Kok onder meer research naar de investeringsmarkt  en de internationale expansie van Multi. Hij is begonnen als real estate consultant in Boedapest en werd in 2001 lid van de International Council of Shopping Centers (ICSC) European Research Group als senior research analist.

Kok is ook gastdocent op verschillende universiteiten en lid van Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Markus Meijer, ceo van Meyer Bergman, noemt Kok een geweldige aanwinst voor het bedrijf dankzij zijn ervaring in inzicht. Meyer Bergman heeft de afgelopen maanden al zeven nieuwe werknemers aangenomen, waarmee het totaal in Europa nu op 38 komt.

Reageer op dit artikel