nieuws

Kikx breidt personeelsbestand uit

Loopbaan

Kikx breidt personeelsbestand uit
Job van Adrichem

Met ingang van 1 september versterkt Job van Adrichem (26) projectontwikkelaar Kikx in de functie van planontwikkelaar. Julian Hooijmans (36) is in dienst getreden bij Kikx als projectmanager.

Van Adrichem gaat de verschillende projectteams ondersteunen. In samenspraak met de projectontwikkelaars binnen Kikx zal hij plannen uitwerken die voldoen aan de visie van KIKX. Voor zijn aanstelling werkte hij bij Woonplus VvE beheer.

Hooijmans is een bouwkundig professional met meer dan tien jaar ervaring in multidisciplinaire vastgoed trajecten. Als projectmanager richt hij het procesdeel naar wens in en stuurt hier bij de ontwikkeling van het project op aan. Voorheen was Hooijmans werkzaam bij Den Dekker Projectmanagement.

Reageer op dit artikel