nieuws

JLL breidt Project & Development Services verder uit

Loopbaan

JLL breidt Project & Development Services verder uit
JLL breidt zijn afdeling Project & Development Services uit met vier medewerkers

JLL breidt zijn afdeling Project & Development Services per 1 oktober uit met vier medewerkers.

Doel is verder groei van dienstverlening in corporate en investor project management. Christiaan de Roode, Merel Geenjaar, Joost Bakker en Lotte Nagel komen over van het bureau For Real, dat begin 2016 gezamenlijk door De Roode en Geenjaar werd opgericht.

Christiaan de Roode (44) komt binnen als national director en wordt verantwoordelijk voor het team P&DS. Voorafgaand aan zijn tijd bij For Real was De Roode partner en managing director van Procore.

Merel Geenjaar (33) wordt als associate director medeverantwoordelijk voor de continuering van de dienstverlening aan de bestaande cliënten van For Real en de groei van de dienstverlening van P&DS aan investeerders. Voorafgaand aan For Real was Geenjaar lid van het managementteam van Procore.

Joost Bakker (23) is afgestudeerd in facility management aan de Hogeschool Rotterdam en heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan als projectmanager bij het VU Medisch Centrum. Lotte Nagel (27) is afgestudeerd in vastgoed en makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij werkervaring opgedaan bij Procore en het ministerie van Defensie. Beiden starten als junior project managers binnen JLL’s P&DS team.

Reageer op dit artikel