nieuws

Bureau Stedelijke Planning opent derde vestiging

Loopbaan

Het onderzoeks- en adviesbureau Bureau Stedelijke opent per 1 oktober 2017 een derde vestiging in Eindhoven.

Bureau Stedelijke Planning opent derde vestiging
Pieter van der Heijde

Het kantoor van zo’n 100 m2 is ondergebracht in het pand van de lokale flex-officeformule S-Clusiv aan de Schootsestraat 14 op Strijp-S, een voormalig Philips-pand gebouwd in 1959.

Het bedrijf bestaat op 1 november 2017 twintig jaar en heeft al vestigingen in Gouda en Amsterdam. Het bureau voorziet de komende jaren een verdubbeling van het personeelsbestand van dertig naar 60 medewerkers in de komende twee jaar.

Bureau Stedelijke Planning heeft sinds de oprichting door directeur Pieter van der Heijde in 1997 een stabiele groei doorgemaakt. ‘Wij hebben nooit reclame gemaakt, maar krijgen opdrachten binnen via het netwerk van onze bestaande relaties. Vergelijk ons met een olievlek’, vertelt Van der Heijde. Van de opdrachten ligt 60 procent in de Randstad. ‘De rest van Nederland wordt nu meegetrokken, vandaar opening van ons – aanvankelijk kleine – kantoor in Eindhoven.’ Er zijn plannen voor een vierde vestiging.

Het bedrijf adviseert over een integrale aanpak van stedelijke ontwikkelingen op het terrein van wonen, werken, winkelen en vrije tijd.

Reageer op dit artikel