nieuws

Breur in bestuur VGM NL Database

Loopbaan

Breur in bestuur VGM NL Database
Onno Breur

Onno Breur is toegetreden tot het bestuur van Stichting VGM NL Database, de stichting die vastgoeddata van vastgoed- en VvE managers aangesloten bij Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) host en beheert.

Binnen het bestuur neemt Breur de toezichthoudende taak op zich. Het bestuur van de stichting maakt eveneens bekend dat de naam van de stichting is gewijzigd van Stichting VGM Benchmark in Stichting VGM NL Database. Tot zijn pensioneren eind 2013 was Onno Breur algemeen directeur bij Vesteda Property Management en lid van de groepsdirectie van Vesteda.

Daarvoor was hij onder andere directeur bij Achmea Vastgoed en vervulde hij diverse functies bij ING Real Estate. Hij is bestuurslid/voorzitter van de IVBN geweest. Momenteel is hij president-commissaris bij Westplan en voorzitter van de CvTI van IVBN. Menno van der Horst, voorzitter van Stichting VGM NL Database, zegt over de benoeming:

‘Onno Breur is al langere tijd als adviseur bij de Stichting VGM NL Database betrokken. We zijn verheugd dat hij nu ook formeel toetreedt tot het bestuur. Zijn strategisch inzicht en visie op transparantie in de vastgoedmarkt zijn zeer waardevol. Dat hij daarnaast toeziet op het gebruik van de data schept vertrouwen in onze VGM NL Database.’ Door zijn toetredden kent het bestuur van de stichting de volgende samenstelling: Menno van der Horst (voorzitter), Onno Breur en Ilse Kaandorp.

Reageer op dit artikel