nieuws

Senioren bezoeken ASRE

Loopbaan

Op woensdag 30 augustus vond bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) een bijeenkomst plaats voor gepensioneerde leidinggevenden in het vastgoed. Bijna 70 deelnemers genoten van de mogelijkheid elkaar weer eens te ontmoeten. Naast aandacht voor de ontwikkelingen in het vastgoedonderwijs bij de ASRE en twee speedcolleges, was er vooral ruimte om tijdens een informele lunch met elkaar bij te praten.

Senioren bezoeken ASRE
Senioren-bij-ASRE

Organisator René Hogenboom, voormalig algemeen directeur van Altera Vastgoed, ziet terug op een zeer geslaagde dag. ‘Vastgoedprofessor Pé Kohnstamm en de oud-hoofdredacteur van Vastgoedmarkt Dirk Rompelman hebben drie jaar geleden het initiatief genomen om een speciale bijeenkomst te organiseren voor een beperkte groep gepensioneerde vastgoedmensen. Dat werd zeer gewaardeerd, maar was eenmalig. Nu ik zelf ook ben gepensioneerd, heb ik in overleg met beide heren die draad weer opgepakt. Onder de titel Seniors in Real Estate hebben we zoveel mogelijk mensen in de breedte van het vastgoed uitgenodigd met als criterium 60 plus, niet meer actief als  leidinggevende eindverantwoordelijk en/of al gepensioneerd. De respons was overweldigend positief. Net als drie jaar geleden werden we ondersteund door de ASRE.’

Pé Kohnstamm was onder de indruk van de omvang en de samenstelling van het gezelschap: Dit was een bijna historische bijeenkomst, ik heb deze groep nog nooit op één dag bij elkaar gezien.’

Reageer op dit artikel