nieuws

Fiscalisten van Baker McKenzie naar Dentons Boekel

Loopbaan

Dentons Boekel kondigt de komst van zijn fiscale adviespraktijk aan met de benoeming van vier partners: Jurjen Bevers, Paul Halprin, Heico Reinoud en Marnix Veldhuijzen. Ze zijn allen afkomstig van Baker McKenzie.

Fiscalisten van Baker McKenzie naar Dentons Boekel
Wendela Raas

Wendela Raas, Netherlands managing partner: ‘Wij zijn zeer verheugd over de toevoeging van dit team aan ons kantoor. Hiermee breiden wij onze dienstverlening sterk uit, wat ons in staat stelt om onze cliënten nog beter te bedienen.’ Dentons is sinds april 2017 op de Nederlandse markt actief door een fusie met Boekel.

Heico Reinoud is belastingadviseur. Hij adviseert cliënten op het gebied van grensoverschrijdende financierings- en investeringsstructuren, transacties en reorganisaties. Zijn cliënten bestaan uit vastgoedfondsen, private equity fondsen en multinationals.

Jurjen Bevers is advocaat en belastingadviseur. Hij richt zich in het bijzonder op de olie- en gaspraktijk.

Paul Halprin is advocaat en belastingadviseur. Hij richt zich op vastgoedtransacties, fusies en overnames, en de fiscale procespraktijk. Zijn cliënten bestaan voornamelijk uit beursgenoteerde ondernemingen, banken, vastgoed- en investeringsfondsen.

Marnix Veldhuijzen is belastingadviseur. Hij werkt vooral met family offices, private equity fondsen, en voor familiebedrijven en hun aandeelhouders. Zijn praktijk richt zich vooral op estate planning en private equity.

Reageer op dit artikel