nieuws

Drie nieuwe medewerkers Flexas.nl

Loopbaan

Hans Vlug, Emiel Wegman en Miquel van Dongen versterken het snel groeiende team van online kantoorbemiddelaar Flexas.nl in Amsterdam.

Drie nieuwe medewerkers Flexas.nl

Niet lang na het bericht over de expansie naar België en de toekomstplannen voor Duitsland is het alweer tijd voor drie nieuwe medewerkers in Nederland, laat het bedrijf weten. Van Dongen is aangenomen voor UX design. Hij wordt verantwoordelijk voor de gebruikerservaring en het gemak waarmee bezoekers de website kunnen bedienen. Binnen afzienbare termijn zal hij diverse aanpassingen doorvoeren.

Vlug en Wegman versterken het brokerteam. Vlug zal zich focussen op Zuid-Nederland en Wegman op Midden-Nederland. Zij zullen nauw samenwerken met de brokers die nu actief zijn in die gebieden. Voor Duitsland staat de vacature voor country manager nog open.

Reageer op dit artikel