nieuws

Wie wordt Young Talent 2017?

Loopbaan

Vastgoedmarkt en Yardi zoeken het vastgoedtalent van het jaar. Ken je iemand die voor deze titel in aanmerking komt en onder de 37 jaar is? Nomineer hem of haar dan voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017.

Vanaf nu is voordragen mogelijk via een online inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 3 februari 2017. In de week van 13 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 27 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2017 . Vanaf 27 februari tot 31 mei 2017 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.

Eerste debatronde

Tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt op 20 april 2016 wordt een debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter. Na afloop kunnen de toehoorders hun favoriet aanwijzen. De redactie geeft voor het congres al een cijfer voor de inzet van sociale media door de kandidaten. Op basis van deze aspecten worden door de jury drie finalisten voor de prijs genomineerd. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt tot 31 mei  via Vastgoedmarkt.nl stemmen op hun favoriet voor de prijs.

Slotdebat

Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2017 in de Rai Amsterdam op donderdag 1 juni om 11.00 uur in de stand van Vastgoedmarkt. Daar stelt de jury vragen en geeft na afloop een cijfer. Op basis daarvan en de stemmen van de lezers wordt de uiteindelijke prijswinnaar gekozen en de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award uitgereikt.

Prijs

De winnaar krijgt een aandenken in de vorm van een plexiglazen award. Van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) ontvangt de winnaar een opleidingscheque voor Executive Education.van ASRE.

Jury

De jury bestaat in 2017 uit voormalig bestuursvoorzitter Cuno van Steenhoven van DTZ Zadelhoff (voorzitter), regional director European Sales Richard Gerritsen van Yardi Systems, Jessie Wagenaar, directeur Verkoop & Gebiedsmarketing BPD Ontwikkeling, (de winnaar van 2016) en Erik Wiegerinck, senior redacteur van Vastgoedmarkt. 

Publiciteit

De kandidaten voor de award worden door Vastgoedmarkt in de schijnwerpers geplaatst. Na de aankondiging van hun nominatie worden zij kort geportretteerd. In de site Vastgoedmarkt.nl krijgen zij de gelegenheid om hun kandidatuur kracht bij te zetten door de publicatie van blogs. Via sociale media kunnen zij collega’s en zakenrelaties oproepen hun kandidatuur te ondersteunen door het uitbrengen van een stem op hun favoriete kandidaat. Deze stemmen worden door de jury meegewogen bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar.

Reageer op dit artikel