nieuws

Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016

Loopbaan

Vastgoedmarkt en Yardi zoeken het vastgoedtalent van het jaar. Ken je iemand die voor deze titel in aanmerking komt en onder de 37 jaar is? Nomineer hem of haar dan voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. De winnaar ontvangt een opleidingscheque van 5000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

Voordragen

Vanaf nu is voordragen mogelijk via een online inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 4 februari 2016. In de week van 14 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 28 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2016 (verschijnt 17 maart). Vanaf 28 februari tot 8 juni 2016 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.

Eerste debatronde
Tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt op 21 april 2016 wordt een debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter. Na afloop kunnen de toehoorders hun favoriet aanwijzen. De redactie geeft voor het congres al een cijfer voor de inzet van sociale media door de kandidaten. Op basis van deze aspecten worden door de jury drie finalisten voor de prijs genomineerd. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt tot 9 juni via Vastgoedmarkt.nl stemmen op hun favoriet voor de prijs.

Slotdebat
Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2016 in de Rai Amsterdam op donderdag 9 juni om 11.00 uur in de stand van Vastgoedmarkt. Daar stelt de jury vragen en geeft na afloop een cijfer. Op basis daarvan en de stemmen van de lezers wordt de uiteindelijke prijswinnaar gekozen en de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award uitgereikt.

Prijs
De winnaar krijgt een aandenken in de vorm van een plexiglazen award. Van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) ontvangt de winnaar een opleidingscheque ter waarde van 5.000 euro.

Jury
De jury bestaat in 2016 uit voormalig bestuursvoorzitter Cuno van Steenhoven van DTZ Zadelhoff (voorzitter), regional director European Sales Richard Gerritsen van Yardi Systems, Klaas Boekschoten (de winnaar van 2015) en senior redacteur van Vastgoedmarkt, Erik Wiegerinck. 

Publiciteit
De kandidaten voor de award worden door Vastgoedmarkt in de schijnwerpers geplaatst. Na de aankondiging van hun nominatie worden zij kort geportretteerd. In de site Vastgoedmarkt.nl krijgen zij de gelegenheid om hun kandidatuur kracht bij te zetten door de publicatie van blogs. Via sociale media kunnen zij collega’s en zakenrelaties oproepen hun kandidatuur te ondersteunen door het uitbrengen van een stem op hun favoriete kandidaat. Deze stemmen worden door de jury meegewogen bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar.

Reageer op dit artikel