nieuws

Webinar Vastgoedbeleggen met Overtuiging

Geen categorie

Business School Tias organiseert donderdag 8 december het webinar Vastgoedbeleggen met Overtuiging.

Tijdens het webinar bespreekt prof. Alfred Slager het belang van heldere ‘investment beliefs’. Hij staat stil bij enkele voorbeelden van expliciete overtuigingen in het beleggingsproces en bespreekt de meerwaarde van een duidelijke discussie. Dirk Brounen vertaalt deze investment beliefs naar de moderne vastgoedmarkt. Hoe kijken beleggers nu naar vastgoed en welke verwachtingen leven er impliciet? Hoe kun je als vastgoedprofessional goed inspelen op deze verwachtingen en overtuigingen?

Tias is verbonden met de Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven.

Het webinar begint om 13 uur. Een webinar is een online presentatie, die je zowel live als achteraf kunt meekijken. Deelname is gratis. Tijdens het webinar krijgen deelnemers de kans om eventuele vragen te stellen. Meer informatie  www.vastgoedlab.nl

Reageer op dit artikel