nieuws

Valad wint Gouden Baksteen 2016

Geen categorie

Valad is winaar van de Gouden Baksteen 2016 van JLL. Managing director Mark McLaughlin van Valad Benelux nam de prijs in ontvangst. De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid van particuliere en institutionele (inter)nationale beleggers.

Valad wint Gouden Baksteen 2016

Volgens Head of Capital Markets Dré van Leeuwen van JLL Nederland heeft Valad zich in tijden van hoogconjunctuur en in mindere tijden bewezen als investment manager. ‘Over de afgelopen jaren is Valad succesvol geweest in het acquireren van diverse kantoorportefeuilles. In het uitdagende marktsegment waarin de onderneming actief is, laat Valad zien waarde te kunnen toevoegen aan zijn portefeuille.’

Algemeen directeur Mark McLaughlin van Valad Benelux is vereerd met de prijs: ‘De erkenning vanuit de markt voor de prestaties van ons team is een extra stimulans om samen met onze partners te blijven streven naar de beste resultaten.’

Valad heeft een duurzaam lidmaatschap aangeboden gekregen van JLL for HomePlan ter waarde van 3.500 euro. JLL for HomePlan is een samenwerking waarbij wordt geïnvesteerd in woningen voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika.

Eerdere winnaars van de Gouden Baksteen waren Syntrus Achmea (2015), Blackstone (2014), Victory Advisors (2013), Altera (2012) en IVBN (2011).

Reageer op dit artikel