nieuws

Telkamp van Multi naar Nieuw Holland

Geen categorie

Na bijna zeventien jaar bij Multi in het verhuurteam werkzaam te zijn geweest heeft Harald Telkamp afscheid van Multi genomen. Hij is per 1 november partner bij Nieuw Holland Projectontwikkeling in Rotterdam geworden.

Telkamp van Multi naar Nieuw Holland

De laatste zeven jaar was Telkamp tevens lid van het directieteam van Multi-Nederland en -België. In zijn nieuwe rol bij Nieuw Holland blijft hij als commercieel adviseur bij Multi betrokken en richt zich daarbij primair op Forum Rotterdam. Alle huuractiviteiten van Multi in Nederland en België vallen vanaf voornoemde datum onder verantwoordelijkheid van Arjen Seckel, director Asset Management.

Directeur Multi Netherlands Françoise Dechesne: ‘Wij danken Harald voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren en zijn verheugd dat hij de komende tijd zijn kennis en ervaring blijft inzetten voor onder andere Forum Rotterdam.’

Harald Telkamp: ‘Na al die jaren met heel veel plezier voor Multi te hebben gewerkt, is het nu de tijd voor een volgende stap die mij een nieuwe persoonlijke en professionele uitdaging geeft. Bij Multi heb ik de mogelijkheid gekregen om aan veel beeldbepalende winkelontwikkelingen in Nederland en België te kunnen werken samen met enthousiaste en inspirerende collega’s. Ik kijk hier met veel genoegen op terug.’

Reageer op dit artikel