nieuws

Pandox koopt Park Hotel van Invesco

Geen categorie

Pandox heeft zeven hotels uit een portefeuille van Invesco Real Estate voor 415 miljoen euro gekocht. Daaronder bevindt zich het Park Hotel Amsterdam.

Dat blijkt uit berichtgeving van het Duitse vastgoedmedium Thomas Daily. Vier hotel zijn gevestigd in Duitsland, Radisson Blu Cologne met 393 kamer, NH Munich Airport (236 kamers), NH Frankfurt Airport (158) en NH Collection Hamburg (129). De andere hotels zijn NH Vienna Airport, NH Salzburg City en Park Hotel Amsterdam aan Stadhouderskade 25.

De Zweedse koper laat weten dat de koopsom een aanvangsrendement vertegenwoordigt van 5,7 procent. De gekochte portefeuille omvat in totaal 1.744 hotelkamers. Met de exploitanten zijn langetermijnhuurcontracten overeengekomen. De deal is gefinancierd met een vijfjarige lening van 270 miljoen euro van Aareal Bank. (MvL) 

Reageer op dit artikel