nieuws

KvK Enschede verkoopt kantoorruimte

Geen categorie

De Kamer van Koophandel (KvK) heeft 5.078 m2 kantoorruimte aan Hengelosestraat 585 in Enschede verkocht aan Raedthuys. De KvK huurt 703 m2 kantoorruimte en veertien parkeerplaatsen langjarig terug.

De verkoop past in de strategie van de organisatie die is gericht op flexibiliteit van onder andere huisvesting. Raedthuys ontwikkelt sinds 1995 windenergieprojecten en is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande spelers op de duurzame energiemarkt. De organisatie heeft geïnvesteerd in wind- en zonne-energieprojecten in Nederland en wekt met duurzame productiemiddelen voldoende groene stroom op voor circa 48.000 huishoudens. Met de komst van aanstaande nieuwe windparken zal er genoeg worden geproduceerd voor 75.000 huishoudens.

De koper werd begeleid door Ten Hag Bedrijfsmakelaars. De Kamer van Koophandel werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel