nieuws

Jacques van den Hoven honorary fellow van ASRE

Geen categorie

Jacques van den Hoven is benoemd tot honorary fellow van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Hij ontving het fellowship uit handen van Van der Ende tijdens De Vastgoedlezing 2016 van de ASRE op 16 november.

Met het honorary fellowship laat de onderwijsinstelling haar waardering blijken voor personen die van grote toegevoegde waarde zijn geweest voor de professionalisering van de vastgoedkundepraktijk en -wetenschap. Van den Hoven heeft zijn sporen als voorzitter van de sponsorstichting van de ASRE – de SWOOV (Stichting voor Wetenschappelijk Onderzoek en Onderwijs in de Vastgoedkunde) – verdiend. Hij heeft eraan bijdragen dat vastgoedkunde als wetenschapsgebied heeft kunnen uitgroeien. Daarnaast heeft hij als oud-voorzitter van de Neprom en als directielid van Heijmans de vastgoedontwikkeling in de praktijk een impuls gegeven.  

 

Reageer op dit artikel